понеділок, 17 червня 2024 р.

Отримання Свідоцтв учнями 9 класу

 Шановні випускники! Вітаємо вас із закінченням школи та отримання Свідоцтва про здобуття базової середньої освіти! Бажаємо вам знайти себе в цьому житті, здійснення мрій, планів, досягайте успіхів, шануйте батьків та з любов’ю згадуйте шкільні роки. Будьте гідними громадянами нашої держави!





Відмінники Гонтів’ярської філії - 2024

 Закінчився 2023/2024 навчальний рік, рік успішної роботи. За підсумками навчального року відмінниками філії є: Богдан КОЛЄСНІК, учень 4 класу, Роман ВОЙТЕНКО та Аліна БОНДАР, учні 5 класу, Олег ВЕЛИЧКО, учень 8 класу. Ви наша гордість. Так тримати!!!




Надолуження освітніх втрат

 Ось і закінчився 2 цикл занять щодо надолуження освітніх втрат….. трішки втомлені, але задоволені, і діти і вчителі. Дякуємо всім за співпрацю. Саме цікаве - РОЗПОЧАВСЯ ІІІ ЦИКЛ ЗАНЯТЬ. ЗАПРОШУЄМО ДО ГОНТІВ’ЯРСЬКОЇ ФІЛІЇ. БУДЕМО РАДІ ВАС БАЧИТИ.

Моменти роботи за 2 цикл.








Екскурсія учнів до ДСНС

 Нещодавно учні Гонтів’ярської філії побували Валківському районному відділі ДСНС. В ході екскурсії учням було продемонстровано пожежні автомобілі, пожежне устаткування (вогнегасники та їх види). Рятувальники розповіли про роботу вогнеборців під час ліквідації пожеж, наслідків дорожньо-транспортних пригод, порятунку людей у надзвичайних ситуаціях.

Для кращого розуміння важливості дотримання правил безпеки школярам було вручено інформаційні листівки.
Екскурсія в пожежній частині дуже зацікавила дітей, вони висловлювали слова подяки співробітникам пожежної частини.



Акція «Голоси дітей»

 4 червня у світі відзначається Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії. В Україні Оленою Зеленською 4 червня 2022 року було започатковано проведення акції «Голоси дітей», присвяченої пам`яті маленьких українців, чиє життя забрала війна.

З початку великої війни внаслідок російської збройної агресії за офіційною інформацією ювенальних прокурорів загинуло 550 і поранено 1354 українських дітей. Доля 2021 дитини невідома. Понад 19546 дітей депортовані чи примусово вивезені до росії.
Окупанти хочуть не лише вбити якомога більше українців і зруйнувати нашу інфраструктуру, а й винищити нас під корінь, щоб не мали майбутнього. Під час цієї кривавої війни українські діти зазнають травм і поранень, залякувань і сексуального насильства, викрадень та розлуки з рідними. Але найстрашніше – їхні життя забирає війна, розв’язана рашистами. За ці злочини їм ніколи не буде від українців ні забуття, ні прощення.
Учні Гонтів’ярської філії вшанували пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.




З Днем захисту дітей!

 Нехай Бог береже всіх дітей на Землі!



Проєкт учнів 5 класу Гонтів'ярської філії Валківського ліцею

 


Останній дзвоник - 2024

 Попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2023-2024 навчальний рік, сьогодні свято, свято Останнього дзвоника!

Тому я хочу згадати слова легендарної української письменниці та поетеси Ліни Костенко: «І все на світі треба пережити, і кожен фініш — це, по суті, старт». Живемо не в простий час, тому потрібно пережити, а останній дзвоник – це фініш, але по суті, старт — початок нового рівня, нового кроку вперед.
І я хочу побажати вам зробити його сміливо, твердо й успішно!
Пам’ятайте завжди: Україна – це не зруйновані будинки та інфраструктура, Україна – це ви!
Саме тому я бажаю вам ніколи не забувати, що ваша боротьба за Україну – це боротьба сьогодні за себе кращого завтра – інтелектуальнішого, освіченішого, рішучішого.
Завжди вимагайте своїх прав та поважайте права інших!
Поважайте своїх вчителів, наставників та батьків – вони дають вам найцінніше – знання та досвід.
Поважайте наших Воїнів – вони захищають наші життя, нашу Україну.
Працюйте плідно, живіть яскраво та змістовно!
Бажаю Перемоги! Успіхів та миру! Слава Україні!






Фестиваль «Відкриті уроки футболу»

 Учні Гонтів’ярської філії взяли участь у фестивалі «Відкриті уроки футболу», який проходив на базі Валківського ліцею ім.О.Масельського. Даний захід став для дітей чудовою можливістю не лише для фізичного розвитку, але й для отримання психологічної підтримки. Діти отримали гарні подарунки і позитивний настрій.



Art-сhalleng “Щастя очима дітей "

 Учні закладу взяли участь в аrt-сhallengi “Щастя очима дітей”



Національна руханка в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» до Міжнародного дня вишиванки

 Учні, вчителі Гонтів’ярської філії Валківського ліцею ім.О.Масельського долучились до проведення Національної руханки в вишиванках «Дякуємо ЗСУ» до Міжнародного дня вишиванки в рамках Національного проєкту "Цікава Фізкультура -2.0 Перезавантаження".

Вітаємо всіх українців з днем вишиванки.