пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Шевченківські дні 2024

 Сьогодні, у 210-ту річницю від дня народження, ми вшановуємо Тараса Шевченка – славетного сина свого непереможного народу, який вказав українцям шлях Любові до України та Боротьби за її свободу та незалежність. Натхненне Слово нашого національного Пророка, його вірші, думки, заклики та заповіт сьогодні є надзвичайно актуальними.

Тарас Шевченко – видатний український поет, художник, громадський діяч – безперечно одна з найвидатніших постатей нашого народу.
Шевченкове життя – символ тернистого шляху боротьби. Минають роки, століття, а гострота і сила його слова живе. Дух свободи, якої прагнув Кобзар, приходить до українців і додає упевненості у власному самоствердженні. Все його життя і творчість були присвячені українському народу.
У закладі вчителями української мови Нестеренко Т.М., Богатир К.А., вчителями початкової ланки проведено ряд цікавих заходів, а саме: квест "Шевченко знаний і незнаний", здійснено заочну мандрівку "Стежками великого Кобзаря", пройшли тест "Ми знаємо Шевченка". Вчителі Бабенко А.О., Ніконенко І.М. провели виставку малюнків до творів митця.


Немає коментарів:

Дописати коментар