вівторок, 23 квітня 2024 р.

День Землі

 Земля прекрасна, вона для тебе:

І  сонце ясне, і  синє небо.

Птахи і звірі, моря і  ріки.

Нехай же буде вона  навіки!

    22 квітня відзначається Всесвітній день Землі, найбільше міжнародне екологічне свято, свято чистої Води, Землі і Повітря .

    День Землі – це особисте свято нашої планети, тому щасливою у цей день має бути саме вона, а зробити її щасливою можемо тільки ми – люди.

    Цей день є особливою нагодою  поговорити з дітьми про важливе-про захист навколишнього середовища заради збереження Землі, показати,що кожен з нас може почати дбати про довкілля зараз.

    Тому з учнями  початкової ланки , класоводами Іванчик О.М., Петренко І.В., Водополовою Н.М., Колєснік Н.І.  проведено ряд  заходів присвячених цій події,зокрема:

-перегляд презентації до Всесвітнього дня Землі,під час якої  діти  дізнались про унікальність нашої планети  і вплив людини на довкілля;

-вікторину до Всесвітнього дня Землі , де діти показали свою кмітливість,знання,бажання перемагати.

      Для учнів  7-9 класів  вчителем біології Бутиліною Г.Г. проведено природоохоронний квест  «Планета Земля – наш рідний дім, хай буде лад у домі тім!» 

    Команди «Флора» і « Фауна» проходили  станції «Найрозумніший», «Загадкова», «Природоохоронна», «Творча»  і «Сортувальна». 

Діти  сортували сміття,   зображували Землю як планету своєї мрії,

давали відповіді на питання ,вирішували проблеми екології. Складали  слова  і шукали  приз. 

Гра сподобалася дітям, вони дізналися багато корисної інформації!

Чекаємо наступного квесту!



Немає коментарів:

Дописати коментар