понеділок, 17 червня 2024 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

 У рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 років у світі, у Україні, у період із 13 до 19 травня 2024 року, відбувається перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей, дотримання ними Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого травматизму, у філії провели заходи:
• бесіди: «Дорожні знаки та їх значення», «Правила для пішоходів», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів»;
• виховні години: «Увага на дорозі – життя у безпеці», «Знавці правил дорожнього руху», «Твоя дорога до школи», «Безпека на дорозі – безпека життя», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність», «Твій друг – безпечний рух».
Тож, бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!
Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність!









Немає коментарів:

Дописати коментар